Akció INNO-ACID  vízkőoldószer 5 L Nagyobb nézet

INNO-ACID vízkőoldószer 5 L

15015264

Illatosított, napi használatra alkalmas, folyékony, habzó vízkő- és rozsdaoldó tisztítószer

Felhasználható minden olyan területen, ahol a vízkő, tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása mellett tisztításra is szükség van.Kitűnően alkalmazható kő, csempe, fajansz, és egyéb vizes helyiségek felületeinek (fürdőkád, mosogató tál, stb.), szerelvényei felületének tisztítására. Koncentrátum!

Tovább

3 810 Ft‎

Adatlap

Kiszerelés 5 l
Gyártó Innoveng
Vegyszer felhasználási módja Vízkőoldás

További info

Termékdíjas termék 14 Ft/liter/kg mely hozzáadódik a rendelés végösszegéhez! 

Összetevők: foszforsav, szulfaminsav, anionos tenzid, inhibítor, illat, színezék, nátrium-kumolszulfonát.

Felhasználási terület

Felhasználható minden olyan területen, ahol a vízkő, tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása mellett tisztításra is szükség van. A sav inhibitort tartalmaz, ami a fémek oldódását gátolja. Minden fémfelületen alkalmazható a horgany és egyéb oxid felületek kivételével. Jól használható olyan iparágakban, ahol a vízkőkiválás, rozsdalerakódás, stb. miatt szükséges a tisztítás, például élelmezési ipar, vendéglátóipar, gyógyfürdők, és egyéb létesítmények. Kitűnően alkalmazható kő, csempe, fajansz, és egyéb vizes helyiségek felületeinek (fürdőkád, mosogató tál, stb.), szerelvényei felületének tisztítására. Vigyázat a márvány, mészkő, horgany és egyéb oxid felületeket károsítja. A tisztítandó tárgyat a tisztító folyadékba kell meríteni, vagy a felületre a szert alkalmas eszközzel (ecset, kefe, permetezés, stb.) felhordani. A szennyeződés eltávolítása mechanikai hatással segíthető A hatásidő lejárta után a szer maradványait vizes öblítéssel kell eltávolítani.

Javasolt alkalmazási koncentráció: hígítás nélkül vagy 10-50%-os hígításban kell alkalmazni szennyezettségtől függően. Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő: 20-600C 30-5 perc (enyhe szennyezettség)

Letöltés

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában: