Akció INNOFLUID ACID-TX vízkőoldó 20 L Nagyobb nézet

INNOFLUID ACID-TX vízkőoldó 1 L

14414036

Baktericid hatású rozsda– és vízkőoldó koncentrátum nem habzó

Folyékony halmazállapotú, erősen savas kémhatású rozsda- és vízkőoldószer tisztító- és fertőtlenítő hatással, speciális tenzid és fertőtlenítő adalék tartalommal. Fékezett habzású és elsősorban gyengén zsíros,elkövesedett felületek tisztítására alkalmazható szóró eljárással. Koncentrátum!

MINIMÁLIS RENDELHETŐ MENNYISÉG: 10 db/karton

Tovább

1 135 Ft‎

Minimális rendelhető mennyiség 10 db.

Adatlap

Kiszerelés 1 l
Gyártó Innoveng
Vegyszer felhasználási módja Vízkőoldás

További info

Termékdíjas termék 14 Ft/liter/kg mely hozzáadódik a rendelés végösszegéhez! 

A termékek inhibitort tartalmaznak, ami az alapfémek beoldódását nagymértékben gátolja. Az alkalmazott speciális tenzid lehetővé teszi zsír és olaj jellegű szennyeződések eltávolítását is.

Felhasználási terület


A vegyszer alkalmas ivóvíz létesítmények, élelmiszeripari, tejipari berendezések, gyógyfürdők és egyéb hasonló létesítmények tartályaiban, csővezetékeiben, padozatán lerakódott, nehezen eltávolítható, savban oldódó oxidok, karbonátok, vízkő, borkő, sörkő, tejkő, stb. oldására. Használható olyan esetekben is, amikor a lerakódás során a kristályok közé olyan kismennyiségű zsírszerű vagy szerves anyagok épültek be, amelyeket tiszta savval nem lehet eltávolítani - gyógyfürdők, stb.- és a zsíros kristályos lerakódásokba beágyazódott mikroorganizmusokat is el kell pusztítani. A tisztítás után külön fertőtlenítésre nincs szükség.


Kiszerelés:

1, 5, 20 literes műanyag kanna


OÉTI: 3733/1995./OÉTI 'C'
ÁNTSZ/OTH: 2470/1997

Letöltés

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában: