Barion Pixel

Zodiac Tornax RT 2100

WR000092

Medenceformától és -borítástól függetlenül, földbe süllyesztett, illetve földön álló medencék tisztítására is alkalmas. Az RT 2100 típus csak a medence padlóját tisztítja, 8 x 4 m-es medencékhez ajánlott (14 m kábellel).

Tovább

223 345 Ft‎

Hozzáadás a kívánságlistához

Online fizetési partnerünk:
Online fizetési partnerünk:

Adatlap

Karbantartási eszközökAutomata, robot porszívók

További info

A Zodiac Tornax RT 2100 a legkönnyebb a porszívók közül, csupán 5,5 kg-ot nyom. Könnyen, egyszerűen kezelhetők és nagyobb erőfeszítés nélkül kiemelhetők a medencéből. Az egyik motor a szivattyút működteti, a másik az előrehaladást biztosítja.

A szűrőt egy fogantyú segítségével könnyedén ki lehet emelni, és egyszerűen, folyó víz alatt kitisztítani, anélkül, hogy hozzáérnénk a szennyeződésekhez.

Intelligens helyzetváltoztató rendszerének köszönhetően a medence padlójának minden szegletét bejárja és alaposan letisztítja. Hatékonysága abból adódik, hogy a robot keféi még a szívóhatás kifejtése előtt a szennyeződéseket fellazítják a medence felületéről.  A Zodiac Tornax RT 2100 készülék ugyanannyit fordul mind a két irányba, így a kábel nem gubancolódik össze és a robot be tudja járni a medence minden szegletét. A szűrőt tisztítás céljából egy fogantyú segítségével könnyedén ki lehet emelni anélkül, hogy a szennyeződéshez hozzá kellene érni.

 

 

24 hasonló termék ugyanazon kategóriában: