Barion Pixel

Zodiac Vortex RV5500

WR000104

A Vortex RV5500 bármilyen minőségű felületet hatékonyan tisztít. Aljzat, oldalfal és vízvonal tisztítás. 15 x 7 m-es medencékhez ajánlott (21 m kábellel). Távirányítható.

Tovább

535 000 Ft‎

550 960 Ft‎

-15 960 Ft‎

Hozzáadás a kívánságlistához

Online fizetési partnerünk:
Online fizetési partnerünk:

Adatlap

Karbantartási eszközökAutomata, robot porszívók

További info

A Zodiac® mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot.

Az RV 5500 négykerék-meghajtású, így könnyedén felkapaszkodik a medencefalon.Bármilyen minőségű felületet hatékonyan tisztít és meghajtásának köszönhetően az akadályokon is könnyen átgördül. A külön motorral hajtott nagy sebességű kefe maximális tisztítási hatékonyságot biztosít.

A Lift System technológiának köszönhetően könnyű kiemelni a berendezést a medencéből. A vízből való eltávolításkor a berendezés szivattyújával gyorsan kipumpálja a benne megrekedt vizet, megkönnyítve ezzel a kiemelést.

A készülék kábele egy olyan forgórésszel van felszerelve, ami megakadályozza, hogy tisztítás közben a kábel összetekeredjen, megakadályozva ezáltal a robotot abban, hogy be tudja járni a medence minden szegletét.

24 hasonló termék ugyanazon kategóriában: