Akció INNO-SEPT kézfertőtlenítő szappan/ 1l Nagyobb nézet

INNO-SEPT kézfertőtlenítő szappan/ 1l

16216016

Baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid hatású higiénés kézfertőtlenítő folyékony szappan.

Folyékony halmazállapotú, kvaterner ammóniumvegyületet tartalmazó higiénés kézfertőtlenítő folyékony szappan. Hatásideje 30 másodperc, amely idő alatt kifejti mikrobicid hatását. Hepatitis A, B, C és HIV és H5N1 (madárinfluenza) vírus ellen is hatásos

MINIMÁLIS RENDELHETŐ MENNYISÉG: 10 db/karton

Tovább

1 727 Ft‎

Minimális rendelhető mennyiség 10 db.

Adatlap

Kiszerelés 1 l
Gyártó Innoveng
Vegyszer felhasználási módja Személyi higiénia

További info

Folyékony halmazállapotú, kvaterner ammóniumvegyületet tartalmazó higiénés kézfertőtlenítő folyékony szappan. Hatásideje 30 másodperc, amely idő alatt kifejti mikrobicid hatását. Hepatitis A, B, C és HIV és H5N1 (madárinfluenza) vírus ellen is hatásos. A kezet nem szárítja, kézvédő adalék tartalmánál fogva annak finom tapintást ad.


Felhasználási terület


Felhasználható minden olyan helyen, ahol a kézmosáson kívül a kéz hatékony fertőtlenítésére is szükség van, elsősorban az élelmiszeripari üzemek, konyhák, cukrászdák, köz- és betegellátó intézmények, iskolák, óvodák és minden olyan helyszín ahol sok ember megfordul és a kézzel átvihető fertőzés kockázata nagy. A termék összetételénél fogva az intenzív fertőtlenítő hatás mellett (30 másodperc) erőteljes tisztító hatással is rendelkezik. A termék OTH engedéllyel rendelkezik, ezért az egészségügy területén használható. Szappanadagolóba illeszthető flakon.


Kiszerelés


500 ml-es pumpás kivitel,
1 l-es szappanadagolóba illeszthető flakon
5, 20 literes műanyag kanna


OÉTI: 3776-1/1998
OTH: 934-4/2007

Letöltés

inno-sept szappan leírás

inno sept kézfertőtlenítő szappan

Letöltés (40.65k)

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában: