Akció INNOPON CS.A.P Csatornatisztító 25 kg Nagyobb nézet

INNOPON CS.A.P Csatornatisztító 5 kg

19059544

Csatorna, lefolyó, olajos padozat tisztítószer

Minimálisan rendelhető mennyiség 3x5 kg!

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Elsősorban a csatornák, szennyvíz aknák belső felületére, illetve padozatokra lerakódott zsíros szennyeződések fellazítására készült nagy tisztítóképességű anyag.

Tovább

3 159 Ft‎

Minimális rendelhető mennyiség 3 db.

Adatlap

Kiszerelés 5 kg
Gyártó Innoveng
Vegyszer felhasználási módja Speciális alkalmazások

További info

Termékdíjas termék 14 Ft/liter/kg mely hozzáadódik a rendelés végösszegéhez! 

Alkalmas, a nagy zsír- és szenny oldatban tartó hatása miatt, ipari lefolyók tisztítására, zsírtalanítására, egyéb szennyeződések eltávolítására.

Felhasználási terület


A por alakú termékből a kívánt koncentrációjú oldathoz szükséges mennyiséget kell a megfelelő hőfokú vízhez hozzámérni és feloldani. Ezzel az oldattal kell a tisztítást elvégezni oly módon, hogy a tisztítandó csatornába kell önteni a tisztító oldatot és megvárni amíg az lefolyik. Ezt a tisztítást célszerű többször megismételni, ezáltal a csatorna falán lévő zsír és más szennyező anyagok is eltávolíthatók. Amennyiben a vegyszert nem oldjuk fel előre, akkor a port a csatorna szembe kell szórni és meleg vizet ráöntve az feloldódik és
kifejti hatását.
A tisztítás után célszerű a lefolyószakasz meleg vízzel történő átöblítése, aminek hatására a vegyszer tovább hígul és esetleges káros tulajdonságai csökkennek.

Kiszerelés

5 kg hegesztéssel lezárt műanyag tasak

Letöltés

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában: