Dolphin Wave 200XL

148200

Medence porszívó

33m-es medencéig, 35m kábel hossz
Szűrési teljesítmény 34m3/h
1-8 órás szűrési ciklus
Padló tisztítása, szállító kocsi, távirányítás.

Garancia- 24 hónap vagy 3000 óra


Tovább

2 999 000 Ft‎

Adatlap

Gyártó Maytronics
Karbantartási eszközök Automata, robot porszívók

További info

Programozható, szisztematikusan és sávonként tisztítja a különböző formájú medencéknek az aljaztlemezét. Intelligens, öntanuló technológiája és a többféle szkennelő módszerének köszönhetően szisztematikus, független és gyors tisztítást biztosít bármilyen közepes méretű, különböző formájú vagy típusú közületi medencében.

A négy kefe másfélszeres sebességgel pörög a robot haladási sebességéhez képest, hatékonyan besöpörve elölről és oldalról a szennyeződéseket megtisztítva, a sarkokat is.

A Wave 200 nagyon hatékony spirális rendszerű dugulás-mentes spirális rendszerrel rendelkezik. A spirális áramlási rendszer a törmelékes vizet a szűrőháló felé sodorja. A háló visszatartja a nagyobb törmeléket, a szűrőbetét hosszabb élettatrtamát segítve. A finom, apró törmelék fennakad a redős szűrőbetéten. A takarófedél felnyitásával egyszerűen és gyorsan felülről tisztíthatók a szűrők

MMI Interaktív digitális interfész, választható tisztítási módok és on-line műszaki diagnosztika, beleértve a következőket is:
- Automatikus medencébe és kilépés a medencéből programok
- Felhasználóbarát LCD kijelző
- Távirányítóval a nehezen elérhető medencesarkok is kitisztíthatóak

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában: