Dolphin S300i

148134

Medence porszívó

  • 12m-es medencéig, 18m kábel hossz

  • Szűrési teljesítmény 17m3/h

  • Többrétű szűrő, egyszerre szétválasztja és szűri, a durva, finom és ultra- finom szennyeződéseket.

  • Rendkívül hatékony eltömődésmentes szűrés.

  • 1,5/2/2,5 órás szűrési ciklus

  • Padló tisztítása

  • Súly 7,5 kgA tisztítási program kényelmesen vezérelhető MyDolphinTM alkalmazással.

Tovább

509 000 Ft‎

Adatlap

Gyártó Maytronics
Karbantartási eszközök Automata, robot porszívók

További info

A Dolphin S300i az optimális választás bármilyen medence alapos tisztításához, bármilyen körülmények között. Megtanulja hogyan navigáljon, a legjobb felderítési megoldást választva, intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, egy maximális teljesítmény és hatékonyság elérésének érdekében.

Szabadalmazott, több irányú vízáram biztosít állandó tapadást függőleges felületeken, ezáltal hatékony tisztítás és jobb mozgatásvezérlés érhető el a falak mentén és a vízvonalon.

Energiatakarékos tápegység periodikus tisztítással és módválasztással, az indítás késleltetésével, egyszerű érintőképernyős vezérléssel.

Az aktív kefe használata különösen hatékony súrolást és tisztítást eredményez. Az aktív kefe a robot sebességének kétszeresével forog, ezáltal lesúrolja az algákat és a baktériumokat, tiszta, átlátszó és egészséges medencevizet eredményezve.

Fejlett pásztázó szoftver és mozgatási rendszer gondoskodik a medence padlója, a falak és a vízvonal tisztításáról a leghatékonyabb útvonal mentén. A Dolphin automatikusan kikerüli az akadályokat, és gyorsan visszatér az eredeti tisztítási mintázat szerinti útvonalhoz.

Felülről elérhető szűrési rendszer – gyors, tiszta ürítés és kimosás

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában: