Barion Pixel
TÉLIESÍTÉS

Bizonyára elégetetten használta a nyári időszakban a medencéjét. A medence téli időszakra való szakszerű felkészítése elkerülhetetlen feltétele annak, hogy a következő szezonban is gondtalanul használhassa. Ha megkímélné...

Bizonyára elégetetten használta a nyári időszakban a medencéjét. A medence téli időszakra való szakszerű felkészítése elkerülhetetlen feltétele annak, hogy a következő szezonban is gondtalanul használhassa. Ha megkímélné magát ezen munkálatoktól a BLABO Vegyszer Kft. készséggel áll rendelkezésére a téliesítési feladatok megoldásában illetve állunk rendelkezésükre a téliesíthez szükséges anyagokkal: fagytest, vízzsák, takarók, dugók, téliesítő folyadékok...

Mikor kezdünk téliesíteni? 

Időjárástól függően ütemezzük a medence téliesítési munkálatainkat, de ha már a külső hőmérséklet tartósan 10-15 °C alá süllyed, és a medencét már nem használják /pl. szaunázást követően csobbanómedenceként/ célszerű a téliesítést elvégezni vagy elvégeztetni. 

Az alábbi linken tájékozódhat a várható időjárásról: Időjárási előrejelzés


A téliesítési alapszolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában:

Alap szolgáltatás:

             

vízszint beállítása

gépészeti egységek szakszerű víztelenítése (szűrőtartály, csövek, szivattyú)

szivattyú kiszerelése

fagydugók elhelyezése a befuvókhoz

téliesítő folyadék beadagolása

További szolgáltatások:

fagytestek behelyezése

téli takaró+vízzsák vagy heveder elhelyezése

élményelemek szivattyúi téliesítése (ellenáramoltató, nyakzuhany...)

Medence aljzat tisztítása

Kiszállás: 

Budapest

Országosan

 

Amennyiben nem rendelkeznek a medence klór tartalom és pH beállításához szükséges vegyszerekkel, valamint téliesítő folyadékkal, kiegészítő termékkel (fagytest, vízzsák, takaró, dugók) természetesen ezekkel is állunk rendelkezésére. Termékeinket itt találja: TÉLIESÍTŐ ANYAGOK, TAKARÓK


Kérjük, hogy a munkálatok ütemezése miatt a blabo.vegyszer@gmail.com  vagy a blabo@blabovegyszer.hu e-mail címen előre jelezzék igényüket és kérjék árajánlatunkat!


Ha saját maga kívánja medencéje télíesítését elvégezni a nyitóoldalunk "Csináld magad!" részében hasznos információkat talál arra vonatkozóan, hogy a téliesítést el tudja végezni akár önállóan is.

Tovább

TÉLIESÍTÉS 38 termék

Alkategóriák

 • Téli takarók medencékhez

  Téli takarók medence és medencevíz téliesítéséhez.

  Amit mindenféle képpen be kell szerezni medencéje téliesítéséhez: téliesítő folyadék, fagytestek, vízzsákok, és medence téli takaró fólia!

 • Kiegészítők medence...

  Kiegészítők medence és medencevíz téliesítéséhez.

  Amit mindenféle képpen be kell szerezni medencéje téliesítéséhez: téliesítő folyadék, fagytestek, vízzsákok, és medence takaró fólia!

 • Vegyszerek medence...

  Uszoda vegyszerek medencevíz téliesítéséhez.

  Amit mindenféle képpen be kell szerezni medencéje téliesítéséhez: téliesítő folyadék, fagytestek, vízzsákok, és medence takaró fólia!

1 - 38 / 38 termék mutatása
1 - 38 / 38 termék mutatása