Barion Pixel

Szűrés

Fehér termékek
Több... Kevesebb
Vízelemző fajtája
Több... Kevesebb
Vízelemző típusa
Több... Kevesebb
Homokszűrő szelepelése
Több... Kevesebb
Csatlakozó csonk
Több... Kevesebb
Karbantartási eszközök
Több... Kevesebb
Takaró fajtája
Több... Kevesebb
Vegyszeradagolás
Több... Kevesebb
Vízkezelési fajták mérése
Több... Kevesebb
Szűrés-forgatás
Több... Kevesebb
Gyártók
Több... Kevesebb
Ár
0 Ft‎ 4292000 Ft‎

Információ

MEDENCE KARBANTARTÁS 470 termék

Alkategóriák

 • Vízelemzők

  A medence tulajdonosok számára a legnagyobb felelősséget és precizitást a víz fertőtlenítése jelenti. A medencevízben mindig kell, hogy legyen előírt mennyiségű fertőtlenítőszer. Ez akadályozza meg a baktériumok, vírusok, algák elszaporodását, ezért ügyeljen a rendszeres fertőtlenítőszer koncentráció ellenőrzésére. 

 • Takarító robot

  Tisztítsa medencéjét kényelmesen önműködő takarító robot porszívók segítségével.  A robotporszívó felporszívózza, lesúrolja a szennyeződéseket a medence aljáról és beépített szűrőjének köszönhetően meg is szűri azokat. 

 • Karbantartási eszközök
 • Nyári és téli takarók
 • Téliesítő anyagok

  Az alábbi oldalon azon  termékeinket találja, melyek a medence és a medencevíz téliesítéséhez feltétlenül szükségesek. Kérem tekintse meg őket!

  Bizonyára elégedetten használta a nyári időszakban a medencéjét. A téli időszakra történő felkészítés elkerülhetetlen feltétele annak, hogy a következő szezonban is gondtalanul használhassa. A BLABO Vegyszer Kft. készséggel áll rendelkezésére ezen feladat megoldásában is:

  A téliesítési alapszolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában:

  - a medence aljzat tisztítását, vegyi beállítását, a téli takaró, vízzsák, fagytestek elhelyezését, gépészeti egységeinek szakszerű víztelenítését, a szivattyúk kiszerelését.

  Amennyiben saját maga kívánja medencéjét téliesíteni a főoldal "CSináld magad" részben segítséget adunk hozzá. Ha kérdése merülne fel, hívjon bátran minket a + 36 30 445 9510 telefonszámon.

 • Vegyszeradagolás
 • Védőfelszerelés
oldalanként
1 - 40 / 470 termék mutatása
1 - 40 / 470 termék mutatása