Akció INNOFLUID ACID-TX vízkőoldó 20 L Nagyobb nézet

INNOFLUID ACID-TX vízkőoldó 20 L

14414032

Baktericid hatású rozsda– és vízkőoldó koncentrátum nem habzó

Folyékony halmazállapotú, erősen savas kémhatású rozsda- és vízkőoldószer tisztító- és fertőtlenítő hatással, speciális tenzid és fertőtlenítő adalék tartalommal. -T jelű változata fékezett habzású és elsősorban gyengén zsíros,elkövesedett felületek tisztítására alkalmazható szóró eljárással. Koncentrátum!

Tovább

18 193 Ft‎

További info

Termékdíjas termék 14 Ft/liter/kg mely hozzáadódik a rendelés végösszegéhez! 

CSAK személyes átvétel 1221 Budafok, Városház tér 5., 1087 Budapest Asztalos Sándor u. 5-7. vagy kiszállítás BLABO Vegyszer Kft. által!

A termékek inhibitort tartalmaznak, ami az alapfémek beoldódását nagymértékben gátolja. Az alkalmazott speciális tenzid lehetővé teszi zsír és olaj jellegű szennyeződések eltávolítását is.

Felhasználási terület


A vegyszer alkalmas ivóvíz létesítmények, élelmiszeripari, tejipari berendezések, gyógyfürdők és egyéb hasonló létesítmények tartályaiban, csővezetékeiben, padozatán lerakódott, nehezen eltávolítható, savban oldódó oxidok, karbonátok, vízkő, borkő, sörkő, tejkő, stb. oldására. Használható olyan esetekben is, amikor a lerakódás során a kristályok közé olyan kismennyiségű zsírszerű vagy szerves anyagok épültek be, amelyeket tiszta savval nem lehet eltávolítani - gyógyfürdők, stb.- és a zsíros kristályos lerakódásokba beágyazódott mikroorganizmusokat is el kell pusztítani. A tisztítás után külön fertőtlenítésre nincs szükség.


Kiszerelés:

1, 5, 20 literes műanyag kanna


OÉTI: 3733/1995./OÉTI 'C'
ÁNTSZ/OTH: 2470/1997

Letöltés

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

17 hasonló termék ugyanazon kategóriában: