FERTŐTLENÍT és TISZTÍT 2in1

A kategóriában kifejezetten olyan szereket gyűjtöttünk össze melyek felületfertőtlenítő hatással bírnak, de egyben tisztítanak is!! A fertőtlenítő hatással rendelkező szerek baktericid, fungicid hatású fertőtlenítőszerek. A termékek között koncentrátumokat és oldatokat is tal&aacu...

A kategóriában kifejezetten olyan szereket gyűjtöttünk össze melyek felületfertőtlenítő hatással bírnak, de egyben tisztítanak is!! A fertőtlenítő hatással rendelkező szerek baktericid, fungicid hatású fertőtlenítőszerek. A termékek között koncentrátumokat és oldatokat is talál, attól függően tud választani, hogy Önnek mire van szüksége. Ezen szerek alkalmazása mellett nincs szükség külön tisztítószerre vagy fertőtlenítőszerre, mert egyben képesek rá a kategóriában található termékek. 

Az Innoveng1  Kft. speciális tisztító-, és vegyszerei a magyar vegyipar  kiemelkedő tagjai. Speciális, saját fejlesztésű tisztító-, tisztító-fertőtlenítőszerei (INNOFLUID ACID SX vízkőoldó, INNO-SEPT kézfertőtlenítő szappan, vagy a CHLOR-SEPT felületfertőtlenítő-, és tisztítószer) méltán vívták ki a felhasználók elégedettségét. A termékek színvonalát jellemzi, hogy a 2002 évi európai száj és köröm fájás során a magyar határon összesen 4 fertőtlenítőszer használatát engedélyezték a hatóságok, és az egyetlen engedélyezett magyar szert az Innoveng1 Kft. fejlesztette ki és gyártja. A BLABO Vegyszer Kft. méltán döntött mellettük, mikor a társaság a vegyszer kínálatát speciális, jó minőségű, megbízható fertőtlenítő-, és tisztítószerekkel kívánta bővíteni.  

A kategóriában felületfertőtlenítésre használatos tisztítószereket talál. A fertőtlenítő hatással rendelkező tisztítószerek baktericid, fungicid hatású tisztító-fertőtlenítőszerek. A termékek között koncentrátumokat és oldatokat is talál, attól függően tud választani, hogy Önnek mire van szüksége.

Tovább

FERTŐTLENÍT és TISZTÍT 2in1 23 termék

1 - 23 / 23 termék mutatása
1 - 23 / 23 termék mutatása