SPA illatok

Hangolódjon az ünnepekre!
Illatainkat most kedvezményesen vásárolhatja meg 2017. november 30-ig!

15.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba adunk egy 100 ml-es mézeskalács vagy forralbor spa illatot az Ön által kiválaszott fajtából (szauna, gőz, pezsgő...)

Az illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre v...

Hangolódjon az ünnepekre!
Illatainkat most kedvezményesen vásárolhatja meg 2017. november 30-ig!

15.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba adunk egy 100 ml-es mézeskalács vagy forralbor spa illatot az Ön által kiválaszott fajtából (szauna, gőz, pezsgő...)

Az illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik, melyhez most segítséget kívánunk adni kínálatunkkal.

Tovább

SPA illatok 132 termék

Alkategóriák

 • SZAUNA ILLATOK

  Biztosak lehetünk benne, hogy amit a finn-, infra-, bio-, gőz-, vagy épp aromaszaunában belélegzünk - akár automatikus, vagy egyéni illatadagolással, pozitív hatással van mind testi, mind lelki egészségünkre. Az illatok, olajok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. 

  A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik, melyhez most segítséget kívánunk adni az akciós szauna illat, olaj kínálatunkkal.

  Amely táplálékot, vagy épp folyadékot beviszünk, sokkal hamarabb szívódik fel, a bőrbe juttatott anyagok pórusokon történő beáramlása szintén fokozott az izzadás folyamata mellett. Szauna-, gőz-, aromaprogramok alatt, vagy éppen egyéni felöntéseink alkalmával sokszor érezhetjük, hogy a párával telített levegőben  használt illatunk vagy olajunk olykor teljesen más, mint amit az üvegcse tartalmának normál környezetben történő illatozásakor érzünk. Van, hogy pozitív, olykor negatív értelemben. Egy dolog azonban bizonyos: az illatot erőteljesebben érezzük a páradús környezetben.

  Az illatanyag molekulái  a páradús légtérben felszabadulva könnyedén eljutnak a bent ülők szaglószervéhez,  szinte azonnal szag-, illatérzetet kiváltva.

  A molekulák másik része a bőrünkre kerülve felszívódik, mely hatás különösen intenzív felöntések alkalmával. Így az olajok, illatok hatása hármas: légzőszerveinkre kifejtett hatása mellett bőrünkön felszívódva is hat, természetesen a legmeghatározóbb - pszichés, hangulati, érzelmi - befolyások mellett.

  Mindekinek jó szaunázást kívánunk!

 • GŐZ ILLATOK

  Amellett, hogy a gőzfürdőzés nagyon is élvezetes és relaxáló, egészségünkre is kedvező hatást gyakorol. Hogyan hat szervezetünkre? 

  Az illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik, melyhez most segítséget kívánunk adni az akciós gőz illat,olaj kínálatunkkal.

  A test mindent megtesz, hogy megszabaduljon a hőtől - a bőrön és a tüdőn keresztül. Ha a külső hőmérséklet emelkedik, a hő leadásának egyetlen módja az izzadás marad. A gőzfürdőben (és a szaunában) uralkodó magas hőmérséklet esetén testünk még ilyen módon sem tudja fenntartani megszokott belső hőmérsékletét, így az emelkedni kezd. Ahogy a hő hatására felgyorsul a vérkeringés, szervezetünk hőmérséklete egyre gyorsuló ütemben növekszik. Akár 40o C-ig! És nem csak a szaunában, de a kevésbé forró gőzfürdőben is! Itt ugyanis úgynevezett hőtorlódás lép fel a szervezetben, hiszen az izzadság nem tud elpárologni testünkről.

  A testhőmérséklet növekedése lényegében három tényezőtől függ:

  - a gőzfürdő hőmérséklete és páratartalma

  - saját izzadékonyságunk

  - a gőzfürdőben eltöltött idő


  Megfázásra, bőrre zseniális - de le is lazít

  A gőzhöz kevert illat, olajanyag kellemes érzetet kelt, az eukaliptusz, a fenyő, a menta például átjárja és kitisztítja légzőszerveinket. A gőz megfelelő használat esetén relaxáló, stresszoldó hatása mellett a télen gyakran előforduló légúti betegségek - torokfájás, köhögés, megfázás - kezelésére is kiválóan alkalmas. A magas páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően a gőzfürdő hatásosan kezeli a tüdőasztmát, a hörghurutot, a felső légúti hurutot, a sima köhögést, rekedtséget, torokfájást. 

  A gőzfürdőben minden lelazít, csökkenti az izom- és idegfeszültséget. A hirtelen hőmérséklet-változásokkal szembeni érzékenységet is jobban bírjuk utána, vagyis megelőzhetjük vele az oly gyakori tavaszi és  őszi megfázásokat!

  A gőzfürdő egyik legnagyobb előnye a bőrre gyakorolt hatása, amelyet elsősorban a nők értékelnek nagyra. Javítja a bőr vérellátását és kiváló a száraz repedezett bőrre is. Ha a testápolók nem tudják helyrehozni bőrünket, próbáljuk ki a gőzt! A nedves, meleg levegő ugyanis serkenti a vérkeringést közvetlenül a bőr alatti erekben, és hát eleve kitágítja a pórusokat, illetve tisztítja a bőrt. 

 • AROMAKABIN ILLATOK

  Az illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. 

  A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik, melyhez most segítséget kívánunk adni az akciós aromakabin illat, olaj kínálatunkkal.

  Amely táplálékot, vagy épp folyadékot beviszünk, sokkal hamarabb szívódik fel, a bőrbe juttatott anyagok pórusokon történő beáramlása szintén fokozott az izzadás folyamata mellett. Szauna-, gőz-, aromaprogramok alatt, vagy éppen egyéni felöntéseink alkalmával sokszor érezhetjük, hogy a párával telített levegőben  használt illatunk olykor teljesen más, mint amit az üvegcse tartalmának normál környezetben történő illatozásakor érzünk. Van, hogy pozitív, olykor negatív értelemben. Egy dolog azonban bizonyos: az illatot erőteljesebben érezzük a páradús környezetben.

  Az illat, -olajanyag molekulái  a páradús légtérben felszabadulva könnyedén eljutnak a bent ülők szaglószervéhez,  szinte azonnal szag-, illatérzetet kiváltva.

  A molekulák másik része a bőrünkre kerülve felszívódik, mely hatás különösen intenzív felöntések alkalmával. Így az olajok, illatok hatása hármas: légzőszerveinkre kifejtett hatása mellett bőrünkön felszívódva is hat, természetesen a legmeghatározóbb - pszichés, hangulati, érzelmi - befolyások mellett.

  Így egy dologban biztosak lehetünk, hogy amit a finn-, infra-, bio-, gőz-, vagy épp aromaszaunában belélegzünk - akár automatikus, vagy egyéni illatadagolással, pozitív hatással van mind testi, mind lelki egészségünkre.

 • PEZSGŐFÜRDŐ ILLATOK

  A víz simogató varázsa ahogy azt csak a pezsgőfürdő tudja! A relaxáló masszázs egy meleg fürdővel és kellemes illattal, olajjal társítva. 

  Állítsa fel a pezsgőfürdőt a kertben vagy a teraszon és élvezze a nyárban és a télben, mi pedig akciós áron biztosítjuk hozzá a pezsgőfürdő illatok, olajok széles választékát.

  A medencevízbe, pezsgőmedencébe adagolt, vagy a  szaunában, gőzben használt illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik.

  Meleg + Víz + Masszázshatás + Illat,olaj

  E négy összetevő egymásra hatása, összefonódása a titka a pezsgőfürdők terjedésének.

  A víz szinte lebegésben tart bennünket. Az izmok ellazulnak, a keringési rendszert a legkisebb ellenállás terheli: a vérkeringés fokozódik. 

  A meleg ehhez nagyban hozzájárul, elősegíti az oxigén, a tápanyagok, és más életfontosságú elemek eljutását a testcellákhoz, biztosítva evvel azok egészséges működését.

  A masszázsrendszerek tovább fokozzák ezt a hatást. Az testre irányított vízsugár hatására a szövetek ellazulnak, a vérerek kitágulnak, biztosítva evvel a tápanyagok könnyebb célhoz jutását.

  A légbefúvó rendszer a bőrt folyamatosan masszírozza. A levegő a bőrt friss oxigénnel táplálja, vérbősége pillanatok alatt többszörösére nő. A test oxigénellátása nagymértékben javul.

  A pezsgőfürdő illatok, olajok még kellemessebbé teszik a fürdőzést, segít még jobban ellazítani minket.

  Egy dologban biztosak lehetünk, hogy amit a finn-, infra-, bio-, gőz-, vagy épp aromaszaunában belélegzünk, vagy pezsgőfürdőbe adagolunk - akár automatikus, vagy egyéni illatadagolással, pozitív hatással van mind testi, mind lelki egészségünkre.

 • ÉLMÉNYZUHANY ILLATOK

  Az élményzuhany szinte minden érzékszervünket célba veszi... A bőrt hideg-meleg esőképek frissítik, az illatok az orra, a dörgés-villámlás a fülre és a szemre van hatással. 

  Hunyja be szemét, hagyja magát egy kis időre elvarázsolni és kényeztetni. A vízbe injektált illatok, olajok különböző illúziókat varázsolnak a kabinba. 

  Biztosak lehetünk benne, hogy amit a finn-, infra-, bio-, gőz-, vagy épp aromaszaunában belélegzünk vagy akár egy illatos élményzuhanyt veszünk - legyen automatikus, vagy egyéni illatadagolással, pozitív hatással van mind testi, mind lelki egészségünkre. Az illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. 

  A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik, melyhez most segítséget kívánunk adni az akciós élményzuhany illat, olaj kínálatunkkal.

oldalanként
1 - 40 / 132 termék mutatása
1 - 40 / 132 termék mutatása