Szaunakályhák

A Harvia Vega Compact modell és a Harvia Vega szaunakályha könnyen kezelhető elegáns modell, tökéletes választás kisméretű szauna kabinokhoz. A Vega Compact és Vega termékeket nagyon egyszerű kezelni és biztonságos a használatuk, mert a vezérlőegys&eacu...

A Harvia Vega Compact modell és a Harvia Vega szaunakályha könnyen kezelhető elegáns modell, tökéletes választás kisméretű szauna kabinokhoz. A Vega Compact és Vega termékeket nagyon egyszerű kezelni és biztonságos a használatuk, mert a vezérlőegység a szaunakályha felső részére került, így működés közben elkerüljük az esetleges forró kályha-oldalfallal való érintkezést. A szaunakabin oldalfalára rögzített kályhatest a padlózathoz közel is elhelyezhető, így biztosíthatjuk a megfelelő izzasztó hőmérsékletet az alsó padok magasságában is. A szaunakályha-test teljes egészében rozsdamentes acélból készül.

A Harvia Vega Lux szaunakályha egy felhasználóbarát, exkluzív modell. A rozsdamentes külső acél borítást a szaunakályha középvonalában fekete bársonybevonat töri meg. A vezérlőegység a szaunakályha felső részére került, így működése közben elkerüljük a forró kályhatest érintésének veszélyét.

Tovább

Szaunakályhák 14 termék

1 - 14 / 14 termék mutatása
1 - 14 / 14 termék mutatása