AROMAKABIN ILLATOK

Az illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. 

A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik, melyhez most segítséget kívánunk adni az akciós aromakabin illat, olaj kínálatunkkal....

Az illatok hangulatunkra, kedélyállapotra, érzékeinkre való hatása számos tanulmány és kísérlet szerint vitathatatlan. 

A szaunában, gőzben, aromakabinban, pezsgőfürdőben, és az élményzuhany alatt is számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik, melyhez most segítséget kívánunk adni az akciós aromakabin illat, olaj kínálatunkkal.

Amely táplálékot, vagy épp folyadékot beviszünk, sokkal hamarabb szívódik fel, a bőrbe juttatott anyagok pórusokon történő beáramlása szintén fokozott az izzadás folyamata mellett. Szauna-, gőz-, aromaprogramok alatt, vagy éppen egyéni felöntéseink alkalmával sokszor érezhetjük, hogy a párával telített levegőben  használt illatunk olykor teljesen más, mint amit az üvegcse tartalmának normál környezetben történő illatozásakor érzünk. Van, hogy pozitív, olykor negatív értelemben. Egy dolog azonban bizonyos: az illatot erőteljesebben érezzük a páradús környezetben.

Az illat, -olajanyag molekulái  a páradús légtérben felszabadulva könnyedén eljutnak a bent ülők szaglószervéhez,  szinte azonnal szag-, illatérzetet kiváltva.

A molekulák másik része a bőrünkre kerülve felszívódik, mely hatás különösen intenzív felöntések alkalmával. Így az olajok, illatok hatása hármas: légzőszerveinkre kifejtett hatása mellett bőrünkön felszívódva is hat, természetesen a legmeghatározóbb - pszichés, hangulati, érzelmi - befolyások mellett.

Így egy dologban biztosak lehetünk, hogy amit a finn-, infra-, bio-, gőz-, vagy épp aromaszaunában belélegzünk - akár automatikus, vagy egyéni illatadagolással, pozitív hatással van mind testi, mind lelki egészségünkre.

Tovább

AROMAKABIN ILLATOK 14 termék

1 - 14 / 14 termék mutatása
1 - 14 / 14 termék mutatása