FELÜLET FERTŐTLENÍTÉS

A kategóriában felületfertőtlenítésre használatos szereket talál. A fertőtlenítő hatással rendelkező szerek baktericid, fungicid hatású fertőtlenítőszerek. A termékek között koncentrátumokat és oldatokat is talál, att...

A kategóriában felületfertőtlenítésre használatos szereket talál. A fertőtlenítő hatással rendelkező szerek baktericid, fungicid hatású fertőtlenítőszerek. A termékek között koncentrátumokat és oldatokat is talál, attól függően tud választani, hogy Önnek mire van szüksége. A kategória termékei között talál olyat is, amelyek a fertőtlenítő hatás mellett enyhe tisztító hatással is bírnak. Ezen termékek fő profilja a fertőtlenítés, de enyhe szennyeződés esetén tisztító hatása is van.

Az Innoveng1  Kft. speciális tisztító-, és vegyszerei a magyar vegyipar  kiemelkedő tagjai. Speciális, saját fejlesztésű tisztító-, tisztító-fertőtlenítőszerei (INNOFLUID ACID SX vízkőoldó, INNO-SEPT kézfertőtlenítő szappan, vagy a CHLOR-SEPT felületfertőtlenítő-, és tisztítószer) méltán vívták ki a felhasználók elégedettségét. A termékek színvonalát jellemzi, hogy a 2002 évi európai száj és köröm fájás során a magyar határon összesen 4 fertőtlenítőszer használatát engedélyezték a hatóságok, és az egyetlen engedélyezett magyar szert az Innoveng1 Kft. fejlesztette ki és gyártja. A BLABO Vegyszer Kft. méltán döntött mellettük, mikor a társaság a vegyszer kínálatát speciális, jó minőségű, megbízható fertőtlenítő-, és tisztítószerekkel kívánta bővíteni.  

Tovább

FELÜLET FERTŐTLENÍTÉS 34 termék

1 - 34 / 34 termék mutatása
1 - 34 / 34 termék mutatása